Werkwijze

Handtassen vind je overal in alle vormen en maten. We gaan voor jou op zoek naar stoffen van de juiste kwaliteit met net dat tikkeltje meer dat je tas verdient.

Aan elk van onze producten gaat eerst een ontwerp aan vooraf. Daarna wordt de stof voor elke bestelling afzonderlijk verknipt. Indien mogelijk wordt er een coating aangebracht die de handtas beschermt tegen vuil en vocht. 

Al onze producten worden op verschillende manieren verstevigd, afhankelijk van de grootte en de functie. Zo creëren we een product dat staat voor kwaliteit. 

Aangezien we met twee zijn en alles zelf maken, wordt er geen grote voorraad aangelegd. Dit laat ons toe vlot in te spelen op modetrends en kunnen we jouw wensen verwerken in ons concept.

Het zou best kunnen dat je een leuke print hebt gezien maar dat je een ander model leuker vindt. Indien mogelijk, maken we dat met veel plezier in orde. Bovendien kunnen eigen ideeën en stoffen besproken worden.

We geven graag mee dat elk mooi handgemaakt product de nodige tijd vergt om te vervaardigen. Tip: contacteer ons tijdig bij vragen.