Mondmaskers

Wat een vreemde tijden…. Het corona-virus zorgt voor bange en droevige momenten. Maar het is wat het is en we moeten erdoor en dat doen we SAMEN. Zo maakte Suster een aantal mondmaskers voor het revalidatiecentrum in Pulderbos en werken we vrijwillig mee aan een groots project voor beschermende schorten van de Eerstelijnszone Voorkempen, de overkoepelende organisatie van alle ziekenhuizen en zorgcentra in de voorkempen. 

Meer en meer mensen stelden ons de vraag wanneer ze via Suster.be mondmaskers konden bestellen. Daarom hebben we besloten deze aan te bieden via onze webshop. 

De herbruikbare mondmaskers zijn gebaseerd op het patroon van de FOD Volksgezondheid. Ze bestaan uit 100% katoen en zijn dus wasbaar op 90°. Afhankelijk van de print kan er na een tijdje kleurvervaging optreden. De linten zijn van een synthetisch materiaal, maar zijn ook wasbaar op 90°. De lagen van de mondmaskers bestaan uit een laag katoen van 150g/m gecombineerd met een tweede laag katoen. Tussen beide lagen in kan je een vervangbare filter steken.

#samensterk